Přihlásit se k odběru newsletteru SkinCeuticals

Chcete-li být informováni o našich novinkách, podívejte se v náhledu na naše nejnovější přípravky a trendy v oblasti kosmetiky.

Zavrít
  • Domu >
  • SkinCeuticals P-Tiox: Revoluční sérum proti vráskám pro zářivý lesk

SkinCeuticals P-Tiox: Revoluční sérum proti vráskám pro zářivý lesk

    ImportedPhoto_1718282908919.jpg



    Ačkoli jsou vrásky někdy decentní, málokdo z nich má radost. Vrásky nás dělají unavenými, ustaranými, naštvanými a cítíme se kvůli nim starší. Není divu, že se vráskám většinou snažíme vyhnout, nebo je pokud možno skrýt či vyhladit. Invazivní léčba neurotoxinem, jako je botox, samozřejmě netrvá věčně, ale díky inovativnímu a účinnému séru P-Tiox můžete invazivní korekci vrásek zintenzivnit.

    V oblasti lékařské estetické péče o pleť značka SkinCeuticals neustále posouvá hranice inovací. Své prvenství v této oblasti potvrzuje uvedením séra P-Tiox, prvního svého druhu s pokročilým peptidovým komplexem klinicky testovaným jako doplněk neurotoxinových injekcí. Možná vás ale zajímá, co přesně jsou neurotoxinové injekce a jaký je rozdíl oproti botoxu? Botox je obchodní název pro jeden typ neurotoxinu, který se používá k injekční invazivní léčbě vrásek. Obecně neurotoxinové injekce fungujítak, že dočasně blokují nervové impulsy do svalů, čímž snižují jejich pohyb a tím i tvorbu vrásek.

    Nová éra v boji proti vráskám

    P-Tiox představuje průlomovou inovaci v péči o pleť. Jeho jedinečné složení s pokročilým peptidovým komplexem se zaměřuje na 9 typů kontrakčních vrásek a zanechává pleť viditelně hladší a zářivější. Klinické studie prokázaly, že P-Tiox účinně doplňuje účinky neurotoxinových injekcí a ošetřuje i ty oblasti, na které injekce nedosáhnou. Jedinečné složení přípravku P-Tiox obsahuje dva účinné peptidy, které jsou obohaceny o PHA, niacinamid a extrakt z laminárie. Laminaria je mořská řasa s vysokým obsahem minerálů prospěšných pro pleť, zatímco niacinamid pomůže s korekcí pigmentových skvrn a tím ke sjednocení tónu pleti. Tyto složky synergicky působí na redukci vrásek a zlepšení vzhledu pleti.

    Trendy v péči o pleť

    V současné době je anti-aging jedním z nejvyhledávanějších trendů v kosmetickém průmyslu. Lidé se stále více zajímají o technologie a ošetření, které jim pomáhají udržet si mladistvý vzhled. Neurotoxinové injekce se staly oblíbeným řešením pro korekci vrásek a SkinCeuticals P-Tiox posouvá tuto technologii o krok dál. Sérum P-Tiox doplňuje účinky injekcí a poskytuje komplexní řešení pro boj s vráskami.
    Neurotoxiny, jako je botox, jsou skvělým nástrojem pro vyhlazení dynamických vrásek v horní části obličeje. Skvěle působí na horizontální vrásky na čele, glabelární vrásky mezi obočím, vrásky u kořene nosu a vrásky kolem očí. Lze je použít i na zúžení a zakulacení spodní části obličeje (tzv. linie V), a to jejich aplikací do žvýkacích svalů.

    Proč ale zařadit SkinCeuticals P-Tiox do své rutiny?

    - Doplnění účinku neurotoxinů: P-Tiox ošetřuje i oblasti, na které neurotoxiny nedosáhnou, čímž zvyšuje celkový efekt vyhlazení vrásek.
    - Komplexní péče: P-Tiox neblokuje svaly, ale působí na buněčné úrovni, čímž podporuje regeneraci pokožky a zjemňuje její strukturu.
    - Dlouhodobé výsledky: Pravidelné používání přípravku P-Tiox pomáhá udržet pleť hladkou a zářivou i mezi jednotlivými ošetřeními neurotoxiny.

    Díky tomu je P-Tiox skvělým doplňkem pro ty, kteří chtějí maximalizovat výsledky ošetření proti stárnutí a dosáhnout skutečně mladistvého vzhledu.

    Supernabitá rutina proti stárnutí se SkinCeuticals P-Tiox

    Zařazení séra P-Tiox do každodenní péče o pleť je klíčem k dosažení optimálních výsledků a prodloužení účinků ošetření v ordinaci. Vrásky, na které botox nestačil, lze upravit pomocí tohoto inovativního séra. P-Tiox lze kombinovat s dalšími produkty SkinCeuticals, jako je H.A. Intensifier pro zvětšení objemu pleti nebo A.G.E. Interrupter Advanced pro zpevnění a lifting pleti.
    Podívejte se s námi na rutinní postup séra P-TIOX. Začněte mytím obličeje čisticím přípravkem. Poté naneste antioxidant, například C E Ferulic, který zabraňuje působení agresorů z okolního prostředí. Poté dvakrát denně ráno a večer aplikujte naše NOVÉ P-TIOX sérum. Naneste 3-4 kapky do dlaně a poté je konečky prstů aplikujte na suchý obličej a krk, včetně okolí očí, pro korekci výrazových vrásek a vytvoření zářivé pleti. Následně použijte přípravek A.G.E. Interrupter Advanced, který podporuje tvorbu kolagenu a potlačuje glykaci. Nakonec (pokud používáte ráno) zakončete naším opalovacím krémem Sheer Physical Sunscreen, který chrání pleť před stárnutím a UV zářením.
    Užijte si výsledek séra P-Tiox - mladistvě vypadající pleť po ještě delší dobu.

    Skin Ceuticals

    Your browser isn't supported

    You can download a new browser :

    Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer