Přihlásit se k odběru newsletteru SkinCeuticals

Chcete-li být informováni o našich novinkách, podívejte se v náhledu na naše nejnovější přípravky a trendy v oblasti kosmetiky.

Zavrít
  • Domu >
  • Integrated Skincare 2021

Integrovaná péce o plet

Cílem lékarského estetického ošetrení pleti je dosažení výborného výsledku v oblasti korekce vrásek, povadlé pleti ci nežádoucí pigmentace. Tím to však nekoncí. Pro plnou podporu korekce pleti a zmírnení možných vedlejších úcinku nabízí SkinCeuticals Integrovanou péci o plet: program péce o plet speciálne vyvinutý pro domácí použití, který doplnuje lékarské estetické ošetrení a podporuje celkové zdraví Vaší pleti pro dosažení trvalého výsledku.

Skinceuticals Integrovaná péce o plet

INTEGROVANÁ PÉCE O PLET: PRO OPTIMÁLNÍ VÝSLEDEK PRED OŠETRENÍM PLETI I PO NEM

Správná príprava pleti pred lékarským estetickým ošetrením je stejne duležitá jako péce po nem. A presne o tom je integrovaná péce o plet. Kombinací správných prípravku mužete nejen zlepšit a prodloužit výsledky domácího ošetrení, ale prípravky mužete zároven použít pri príprave na ošetrení ci po nem. Minimalizujete tak nepríjemné pocity ci dobu cekání na výsledky. Požádejte svého lékare nebo lékárníka o radu ohledne výberu správných prípravku pro *Vaše lékarské estetické ošetrení a pro potreby Vaší pleti.

Zde objevujte naše produkty>

Laserové ošetrení x SkinCeuticals C.E. Ferulic serum

Komplexní péce o plet

Každá vedecky podložená péce o plet je založena na trech základních principech pro optimální zdraví pleti: prevence, korekce a ochrana. Integrovaná péce o plet je urcena k prevenci budoucích poškození pleti, k ochrane zdraví pleti a ke korekci minulých poškození. Zároven vždy vychází z nejnovejších vedeckých poznatku. Váš dermatolog, plastický chirurg, estetický lékar nebo lékárník Vám pomuže se sestavením každodenní péce vhodné pro Vaši plet.

Nejprodávanější produkty

Estetické injekce x SkinCeuticals H.A. Intensifier serum

Lékarské estetické ošetrení na míru

Existují ruzná lékarská estetická ošetrení, která korigují vrásky, povislou kuži nebo pigmentaci. Od estetických injekcí, pres laserovou ci svetelnou terapii, až po chemický peeling – možností je tolik, že Váš dermatolog, plastický chirurg nebo estetický lékar Vám vždy muže nabídnout úcinné rešení pro cílené ošetrení Vaší pleti.

Profesionální ošetrení SkinCeuticals>

Microneedling (mikrojehlickování) x SkinCeuticals Hydrating B5 serum

Skinceuticals: prípravek, jehož úspech je založený na kombinované vede

Spolecnost SkinCeuticals byla založena v roce 1997, a to na základe vedeckého výzkumu rakoviny kuže pod vedením dr. Sheldona Pinnella. Veškeré prípravky jsou výsledkem revolucního vedeckého výzkumu kombinovaného s technologiemi z bunecné a molekulární biologie, chemie a biofyziky. Každý produkt sestává z cistých úcinných látek, u nichž bylo prokázáno, že optimálne pronikají do pokožky.

Naše mise a úspechy>

Najít prodejce SkinCeuticals ve svém okolí

SkinCeuticals je k dispozici výhradně v našich specializovaných lékárnách. Na mapě níže můžete snadno najít nejbližší lékárnu, kde najdete přípravky SkinCeuticals pro svou individuální péči o pleť.

Seznam prodejců

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer