Přihlásit se k odběru newsletteru SkinCeuticals

Chcete-li být informováni o našich novinkách, podívejte se v náhledu na naše nejnovější přípravky a trendy v oblasti kosmetiky.

Zavrít

řešení začíná zde

Opalovací krémy představují první linii ochrany pokožky před atmosférickými faktory, filtry opalovacích krémů však dokáží chránit pokožku pouze před 55 % volných radikálů.*

Denní antioxidanty Skinceuticals C E Ferulic a Phloretin CF prokazatelně pomáhají neutralizovat volné radikály, jejichž vznik mají na svědomí atmosférické faktory.

Používejte denně antioxidační sérum a opalovací krém pro dvojí ochranu před viditelnými známkami atmosférického stárnutí pleti.

*Haywood, R., a kol., J Invest Dermatol 2006;121:862-868

zaměřeno na atmosférické stárnutí pleti

Co jsou UVA/UVB paprsky?

Hlavním viníkem atmosférického stárnutí pleti je sluneční záření, které vlivem UVA a UVB paprsků nejvíce škodí pleti. UVA paprsky tvoří až 95 % slunečního záření, které dopadá na zemský povrch. Tyto paprsky jsou zároveň hlavní příčinou stárnutí pokožky, neboť generují volné radikály, které mohou stát za vznikem jemných linek, vrásek a nežádoucí pigmentace.

Intenzita UVB paprsků se liší v závislosti na ročním období, zeměpisné poloze a denní době. Jsou příčinou přímého poškození pokožky, neboť způsobují spálení ze slunce, a také zásadně přispívají ke vzniku rakoviny kůže.

Denní opalovací krémy SkinCeuticals poskytují vysokou širokospektrální ochranu před UVA/UVB zářením. Jsou k dostání v různých složeních a texturách vhodných pro všechny typy a problémy pleti.

Objevte naše opalovací krémy
v_section-03

Co je infračervené záření A (IR-A)?

Infračervené záření je součástí slunečního spektra a představuje 54 % celkové sluneční energie, která dopadá na zemský povrch. Dělí se na IR-A, IR-B a IR-C. IR-A stimuluje tvorbu volných radikálů a přispívá k urychlenému vzniku viditelných známek stárnutí pleti.

SkinCeuticals C E Ferulic pomáhá neutralizovat volné radikály generované infračerveným zářením A (IR-A), které mohou být příčinou viditelných známek atmosférického stárnutí pleti.

Objevte C E Ferulic
v_section-03_art-02

[fotonická energie]

[vlnová délka v nanometrech]

ochrana uv filtru (200–390 nm)

UVC/UVB/UBA
7 %

Viditelné světlo
39 %

Infračervené záření
54 %

Co je znečištění ozonem (O3)?

Ozon je bezbarvý plyn, který se vyskytuje jak v horních vrstvách zemské atmosféry, tak při zemi. Podle jeho umístění v atmosféře lze ozon rozdělit na „dobrý“ a „špatný“. Příčinou znečištění ozonem je pouze přízemní vrstva neboli „špatný ozon“, který vzniká při chemické reakci slunečního světla a znečišťujících látek produkovaných elektrárnami, automobily, cigaretovým kouřem a dalšími zdroji.

Znečištění ozonem oxiduje lipidy a vyčerpává přirozené zásoby antioxidantu v pokožce, čímž dochází k progresivní kaskádě poškození, vedoucí k viditelným známkám stárnutí včetne úbytku vitamínu E nebo zvýšené dehydratace, produkce kožního mazu a citlivosti pokožky.*

Přelomový výzkum SkinCeuticals prokázal, že každodenní používání lokálně působících antioxidantů C E Ferulic a Phloretin CF pomáhá neutralizovat volné radikály ve svrchní vrstvě pokožky a předcházet tak jejímu poškození ozonem.

Objevte séra s vitamínem C

*Zdroj: Hodnocení dopadu znečištění ve městech na kvalitu pleti: multicentrická studie v Mexiku

CO JE VIDITELNÉ SVĚTLO?

Viditelné světlo tvoří 39 % slunečního záření, které dopadá na zemský povrch. Jedná se o část elektromagnetického spektra, která je viditelná lidským okem. Toto spektrum vytváří stupnici rozdělující elektromagnetické záření na jednotlivé typy v závislosti na klesající vlnové délce a rostoucí frekvenci. Viditelné světlo spadá přesně mezi infračervené a ultrafialové záření. Mezi každodenní zdroje tohoto škodlivého vnějšího faktoru patří sluneční světlo, vnitřní osvětlení, mobilní zařízení, televize a počítače.

Výzkum SkinCeuticals prokázal, že viditelné světlo generuje volné radikály, které mohou vést k předčasnému stárnutí a nežádoucí pigmentaci pleti. Proniká mnohem hlouběji do kůže než UV záření (UVR), až do hlubokých vrstev dermis, a vytváří stejný typ pigmentace jako UV záření.

Denní séra SkinCeuticals s vitamínem C prokazatelně neutralizují volné radikály vyvolané škodlivými atmosférickými faktory a zlepšují viditelné známky stárnutí.

Objevte séra s vitamínem C

jak mohu zlepšit stávající známky atmosférického stárnutí pleti?

Každodenní používání vysoce účinného antioxidantu SkinCeuticals a širokospektrálního opalovacího krému poskytuje konzistentní a zásadní ochranu před atmosférickým stárnutím pleti. Zařazení korekčního přípravku do každodenní péče o pleť vám pomůže zaměrit se na konkrétní problémy pleti, které jsou urychlovány atmosférickými faktory, a to včetně jemných linek, vrásek, pigmentace, nejednotného tónu pleti a skvrn.

Zobrazit všechny produkty
C E FerulicTriple LipidUV Defense

Skin Ceuticals

Your browser isn't supported

You can download a new browser :

Firefoxgoogle chromeoperainternet explorer